Voeding en Advies

Er bestaat veel verwarring over voeding: wat klopt er wel en wat klopt er niet? Het is daardoor niet eenvoudig om goede keuzes te maken.
Als (natuur)voedingsadviseuse help ik je met het maken van passende voedingskeuzes met als uitgangspunt pure, onbewerkte, eerlijke en indien mogelijk biologische voeding.
Ik leer je wat het effect is van gezonde voeding op je lichaam; je ontdekt hoe de manier van eten, de bereiding en de samenstelling van voeding bepalend zijn voor jouw gezondheid.

Ik bied 1-op-1 voedingssessies online of aan huis. De voedingssessies variëren van een persoonlijk (online) voedingsadvies tot een combinatie van (online) voedingsadvies en een gepersonaliseerde yoga sessie. Voor dat we starten met de voedingssessie hebben we elkaar al gesproken over jouw wensen en doelen. Deze intake vindt een paar dagen voor de sessie plaats zodat ik ruim de tijd heb om een mooi persoonlijk voedings- of voedings- en yogaplan te creëeren.
Zowel het voedingsadvies als de gepersonaliseerde yogasessie wordt door mij uitgewerkt, zodat je hier ten alle tijden naar terug kunt pakken.