Workshops

Heb je zin om een dagje heerlijk te ontspannen en tijd voor jezelf te hebben?
Kom dan op zondag 11 oktober meedoen met de ‘Voed jezelf met Yoga en Eten’ retraite.
Deze middag van 13.00 tot 18.00 staat in het teken van yoga, meditatie en voeding. We wisselen de actievere (yang) yoga af met rustigere (yin) yoga, doen een uitgebreide (wandel) meditatie, leren meer over natuurvoeding en genieten van een heerlijke & gezonde lunch.

De retraite vindt plaats op de prachtige buitenlocatie Vrij Leven (Bigtelaar 5 te Rijsbergen).
Vrij Leven is een natuurterrein in Rijsbergen (vlakbij Breda) van 1,4 ha grond waar mens, dier en planten met elkaar leven in de eetbare bostuin, de kruidentuin en de moestuin.

Kosten & Aanmelding
Deelname aan het retraite kost €55,- pp. Neem je iemand mee dan zijn de kosten €50,00 per persoon. Dit is inclusief een vegetarische lunch, thee gedurende de dag en hand-outs van het natuurvoeding onderdeel.
Aanmelden voor deze mooie retraite kan via bovenstaande link.

! Let op. Vanwege de Corona maatregelen zijn er maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!

Deelnemers aan de vorige retraite dag zeiden het volgende:
‘ Lieve Ellis & Mariken, ik heb echt genoten van de heerlijke ochtend. Fijne yoga, lekker eten en ik ben helemaal ontspannen weer richting huis vertrokken. Een aanrader voor iedere yogi, zowel ervaren als onervaren! ‘

‘ Het was een hele fijne dag met goede afwisseling van de verschillende onderdelen. Ook erg prettig dat we de informatie omtrent de voeding digitaal toegestuurd hebben gekregen. ‘ 

‘ Heerlijke ochtend gehad! Mariken en Ellis vulden elkaar mooi aan! ‘ 

‘ Meditatiewandeling bleek niet mijn ding, maar verder top ochtend! Leuk ook dat er foto’s zijn gemaakt! ‘


Heb je zin om een dagje heerlijk te ontspannen en tijd voor jezelf te hebben?
Vind jij het leuk om creatief bezig te zijn?
Wil jij meer weten over natuurvoeding?
Kom op 24 oktober naar de Yoga & Art Retraite, een dag van 9.00-17.00 waarin Rozemarijn en Ellis je trakteren op zowel een actievere als een rustigere yogasessie, mooie creatieve oefeningen, een prachtige meditatiewandeling, een workshop natuurvoeding en een heerlijke & gezonde lunch.

De retraite vindt plaats op de prachtige buitenlocatie Vrij Leven (Bigtelaar 5 te Rijsbergen)
Vrij Leven is een natuurterrein in Rijsbergen (vlakbij Breda) van 1,4 ha grond waar mens, dier en planten met elkaar leven in de eetbare bostuin, de kruidentuin en de moestuin.

Kosten & Aanmelding
Deelname aan het retraite kost €85,- pp. Neem je iemand mee dan zijn de kosten €80,00 per persoon. Dit is inclusief materialen voor de creatieve oefeningen, een vegetarische lunch, thee gedurende de dag en hand-outs van het natuurvoeding onderdeel.
Aanmelden voor deze mooie retraite kan door een email te sturen naar ellis_verduijn@hotmail.com.